Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън сериозно заплаши Турция.

...
Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън сериозно заплаши Турция.
Коментари Харесай

Байдън сериозно заплаши Турция, ако не спре да подкрепя “Хамас” и Русия

Администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън съществено заплаши Турция. Заплахите са за ограничаващи ограничения поради поддръжката ѝ за Русия и палестинското придвижване Хамас, заяви The Wall Street Journal.
Турските компании и физически лица рискуват да бъдат включени в санкционни описи, в случай че заобикалят западните антируски ограничавания.

“Решени сме да създадем всичко допустимо, с цел да попречим на това да се случи, и желаеме да го създадем в партньорство с Турция. Но сме подготвени да действаме и едностранно ”.Това сподели заместник-министъра на финансите на Съединени американски щати Брайън Нелсън в границите на среща с турските управляващи.

По отношение на палестинското придвижване Нелсън съобщи, че “би било доста неприятно, в случай че някое бъдещо нахлуване на Хамас е обвързвано с турско финансиране или помощ ”.

В началото на ноември съветският дипломат в Съединените щати Анатолий Антонов разяснява последното разширение на листата със наказания на Вашингтон против Москва. Той съобщи, че Съединените щати организират “фронтална атака ” против Русия. В ущърб на личните си ползи. И евентуално ще засилят този тип напън с наближаването на президентските избори в Русия през март.

Още вести четете в секция Свят. 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР