Администрацията на президента е консултирала преди да обяви графика за

...
Администрацията на президента е консултирала преди да обяви графика за
Коментари Харесай

Наталия Киселова: ПП не уважава президентската институция

Администрацията на президента е съветвала преди да разгласи графика за срещи. Ако погледнем по какъв начин се държат от Политическа партия, можем да сме сериозни и към тяхното държание. Бе необичайно министър председателят да не подаде незабавно оставката на държавното управление. Тя бе изпратена по пощальон. Това демонстрира пренебрежение към конституцията. Това сподели по БТВ конституционалистът Наталия Киселова.

Ако президентът се бе забавил, можеше да има и рецензии към него, че не извършва конституцията. Въпросът за наложителният темперамент демонстрира двете страни на процедурата. И двете страни трябваше да подходят по рационален метод. Когато сме в напрегната обстановка и партийните водачи употребяват неточен език, това е друго равнище на връзка.

Президентът ще ги предложения да им връчи изследователски мандат. Трябва да бъдат деликатни с каква теза отиват. Казвам го, тъй като в случай че техният модел на държание продължи - да кажат, че не са подготвени с претендент, ще изпаднем в доста неловко състояние.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР