Администрацията на президента Доналд Тръмп обмисля намаляване на визите по

...
Администрацията на президента Доналд Тръмп обмисля намаляване на визите по
Коментари Харесай

Тръмп може да ограничи студентската програма Work

Администрацията на президента Доналд Тръмп обмисля понижаване на визите по американските стратегии за културен продан, в това число " о пер " (au pair) и студентската Work&Travel, оповестява " Уолстрийт джърнъл ".

Засега информацията не е доказана публично. Според изданието, което цитира свои източници, американското държавно управление обмисля " огромни съкращения " за пет от работните визи за културен продан в програмата Джей-1 (J-1). Програмата J-1 включва също визи за студенти, само че съгласно " Уолстрийт джърнъл " за тях не се обмислят съкращения. 

В J-1 има 15 категории, които обезпечават благоприятни условия за към 300 000 задгранични граждани годишно да се срещнат от персонален опит с американското общество и просвета, да учат и работят в Съединени американски щати.

Тръмп предприе серия от стъпки за ограничение на мигрантите. Макар програмата J-1 да не е имигрантска, много от участниците в нея я употребяват, с цел да останат в Съединени американски щати.

Според " Уолстрийт джърнал " е допустимо някои от вътрешните стратегии по J-1 да бъдат съкратени или условията за банкет по тях да бъдат повишени.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР