Администрацията на Доналд Тръмп е виновна за непроведената среща на

...
Администрацията на Доналд Тръмп е виновна за непроведената среща на
Коментари Харесай

Срещата между Путин и Тръмп пропадна, защото американците не показали гъвкавост

Администрацията на Доналд Тръмп е отговорна за непроведената среща на американския президент с съветския му сътрудник Владимир Путин във Виетнам.

Както е известно и двамата участваха по време на Азиатско-тихоокеанския конгрес за икономическо съдействие и се очакваше да проведат среща, на която да обсъдят значимите тематики от международния ред. Въпреки че в един миг даже беше оповестена и точната дата на срещата, то такава не се състоя, а Путин и Тръмп единствено си стиснаха ръцете в коридорите на форума.

„ Наистина, ние се опитахме да се споразумеем за една пълномащабна среща ", разгласи представителят на Владимир Путин - Дмитрий Песков и напомни, че при първата среща сред двамата президент в Хамбург още веднъж е имало проблеми. Тя е трябвало да се организира на съветска територия, само че вместо това се състояла в зала, наета от американците, освен това в миг, който напълно не е бил най-удобния за Путин.

„ Двете страните се пробват да предложат разновидности предвид на натоварените графици. Въпреки нашите старания, американците не демонстрираха еластичност и не показаха различни оферти ", изясни Песков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР