Администрацията на Джо Байдън ще започне война срещу Русия през

...
Администрацията на Джо Байдън ще започне война срещу Русия през
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: САЩ ще започнат война срещу Русия през 2024-а!

Администрацията на Джо Байдън ще стартира война против Русия през 2024 година, с цел да резервира властта. Това съобщи известният американски ефирен водещ Тъкър Карлсън. В същото време журналистът изрази подозрение, че Съединени американски щати ще съумеят да завоюват тази борба, пишат непознати организации.

Администрацията на Джо Байдън няма визия какво прави. Джо Байдън не ръководи страната. Ще се бият с Русия. Следващата година ще има гореща война сред Съединени американски щати и Русия. Не мисля, че ще спечелим. Но това е обособен разбор. Мисля, че това е политически въпрос. Те би трябвало да разгласят режим на война, с цел да поемат военни пълномощия и да завоюват.

Трябва да сте загрижени за вероятността за открита или външна война с Русия. Разбира се, ние финансираме техните врагове. Следователно сме във война с Русия. Но имам поради открита борба с Русия, където споделяме, че сме във война с Русия. Мисля, че това елементарно може да се случи. И виждам същинска нервност. Те се убедиха, че нашият международен зложелател е Русия. И мисля, че в действителност го мислят. Дори републиканците го мислят, сподели журналистът.

Телевизионният водещ акцентира, че започването на военни дейности с Руската федерация ще бъде политическа мярка за сегашните американски управляващи, която ще им разреши, употребявайки военновременни пълномощия, да запазят властта. Според него членовете на актуалната американска администрация са подготвени на всичко, с цел да попречат на някогашния американски президент Доналд Тръмп да пристигна на власт.

Те се опасяват, че ще бъдат преследвани, в случай че изгубят.

Тъкър Карлсън обоснова своята убеденост.

Вчера известният публицист взе дълго изявление с унгарския министър председател Виктор Орбан. По време на диалога ръководителят на унгарското държавно управление изрази подозрения по отношение на способността на Въоръжените сили на Украйна да победят съветската войска, написа БЛИЦ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР