Администрацията на Байдън все повече разчита на Мексико, за да

...
Администрацията на Байдън все повече разчита на Мексико, за да
Коментари Харесай

Байдън иска помощ от Мексико, за да спре притока на мигранти. Ето какво иска Мексико в замяна.

Администрацията на Байдън от ден на ден разчита на Мексико, с цел да ограничи рекордния поток от мигранти, преминаващи в Съединени американски щати, но Мексико има свои лични описи с амбициозни молби към Съединени американски щати, споделят чиновници от двете държавни управления, осведомени с полемиките.

Предишните ограничения, подхванати от администрацията на Байдън за прекъсване на вълната от мигранти, доведоха единствено до краткотрайни спадове в броя и в края на декември министърът на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас и секретарят на Държавата Антони Блинкен отиде в Мексико, с цел да се срещне с мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор, с цел да изиска по-голяма помощ. Тези диалози са били „ предварителни “, споделиха чиновниците, и не са довели до твърди обещания от никоя страна.

На конференция в петък   Лопес Обрадор прикани Съединени американски щати да утвърди проект, който ще разпредели 20 милиарда $ в страните от Латинска Америка и Карибите, ще спре американската обсада на Куба, ще отстрани всички наказания против Венецуела и ще да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР