Администрацията на Байдън все повече разчита на Мексико, за да

...
Администрацията на Байдън все повече разчита на Мексико, за да
Коментари Харесай

Байдън иска помощ от Мексико, за да спре рекордния прилив на мигранти. Ето какво иска Мексико в замяна.

Администрацията на Байдън от ден на ден разчита на Мексико, с цел да ограничи рекордния поток от мигранти, преминаващи в Съединени американски щати, но Мексико има свои лични описи с амбициозни претенции към Съединени американски щати, споделят чиновници от двете държавни управления, осведомени с полемиките.

Предишните ограничения, подхванати от администрацията на Байдън за прекъсване на притока на мигранти, доведоха единствено до краткотрайни спадове в броя и в края на декември Министерството на вътрешната сигурност Секретарят Алехандро Майоркас и държавният секретар Антони Блинкен отидоха в Мексико, с цел да се срещнат с мексиканския президент Андрес Мануел Лопес Обрадор, с цел да изискат по-голяма помощ. Тези диалози бяха „ предварителни “, споделиха чиновниците, и не доведоха до твърди обещания от никоя страна.

На конференция в петък Лопес Обрадор прикани Съединени американски щати да одобрят проект което ще разположи 20 милиарда $ в страните от Латинска Америка и Карибите, ще спре американската обсада на Куба, ще отстрани всички наказания с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР