Администрацията на Байдън обяви 6 милиарда долара финансиране в понеделник

...
Администрацията на Байдън обяви 6 милиарда долара финансиране в понеделник
Коментари Харесай

Енергийната агенция обявява 6 милиарда долара за намаляване на емисиите в промишлени съоръжения

Администрацията на Байдън разгласи 6 милиарда $ финансиране в понеделник за планове, които ще понижат излъчванията от индустриалния бранш – най-голямата инвестиция в Съединени американски щати за декарбонизиране на локалната промишленост за битка с климата смяна.

Индустриалният бранш е виновен за почти 25% от всички излъчвания на нацията и е потвърдено, че е мъчно да се декарбонизира заради своите енергоемки, широкомащабни интервенции.

Желязо, уреди за стомана, алуминий, храни и питиета, бетон и цимент са някои от участниците в тази самодейност. Получателите на финансирането, което идва от Закона за понижаване на инфлацията и двупартийния Закон за инфраструктурата, включват 33 демонстрационни плана допълнително от 20 щата.

Министърът на енергетиката Дженифър Гранхолм сподели по време на диалог с новинарските медии, че финансираните технологии са „ репликируеми “, „ мащабируеми “ и ще „ слагат нов златен стандарт за чисто произвеждане в Съединените щати и към свят. ” Съветникът по климат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР