Администрацията на Байдън наскоро издаде директни предупреждения към руското правителство

...
Администрацията на Байдън наскоро издаде директни предупреждения към руското правителство
Коментари Харесай

САЩ предупреждават Русия срещу противосателитно оръжие, способно да носи ядрена енергия

Администрацията на Байдън неотдавна издаде директни предизвестия към съветското държавно управление против разполагането на противосателитно оръжие, способно да носи нуклеарна сила, потвърдиха американски чиновници пред CBS News. Предупреждението беше част от по-широк дипломатически напън, който също включваше приканване на индийското и китайското държавни управления, наред с други, да се съгласят непосредствено с Москва.

Разговорите идват след предизвестие от ръководителя на комисията по разузнаването Майк Търнър, републиканец от Охайо – който издаде загадъчно изказване предходната седмица по отношение на „ сериозна опасност за националната сигурност “ – издигна въпроса до социална популярност.

Съветникът по националната сигурност на Белия дом по връзките Джон Кърби по-късно сподели, че загрижеността на Търнър е обвързвана с основана в космоса „ антисателитна дарба “, разработвана от Русия, само че добави, че тази дарба към момента не е разгърната и не съставлява всяка непосредствена опасност за амер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР