Администрацията на Байдън е категорична, че никой американски персонал няма

...
Администрацията на Байдън е категорична, че никой американски персонал няма
Коментари Харесай

Метод, който се претегля за разпределяне на американската помощ в Газа, може да изложи американските войски на риск, казват служители

Администрацията на Байдън е безапелационна, че никой американски личен състав няма да стъпи в Газа, когато стартира да доставя филантропична помощ от плаващ док, само че предлагането служащи от други народи да доставят помощта крие опасности за сигурността, споделят един някогашен и двама сегашни чиновници на администрацията.

Притесненията са най-новата гънка в Белия дом натиснете, с цел да получите помощ за гладното население на анклава посредством плаващ док. Американски военни чиновници са споделили на NBC News, че първият път, когато са чули, че концепцията за док е получила зелена светлина, е бил в деня, в който президентът Джо Байдън я е оповестил в речта си за положението на Съюза на 7 март. Когато Байдън го разгласи, Пентагонът към момента го направи нямат утвърден проект за това по какъв начин да го изпълнят, в това число по какъв начин да го създадат безвредно.

Първите кораби, пренасящи съставни елементи на доковата система, потеглиха за Средиземно море шест дни по-късно.

Военните възнамеряват да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР