Администрацията на Барак Обама се опита да насади „прогресистките“ ценности

...
Администрацията на Барак Обама се опита да насади „прогресистките“ ценности
Коментари Харесай

Fox News: Толерантността разлага Въоръжените сили на САЩ отвътре

Администрацията на Барак Обама се опита да насади „ прогресистките “ полезности в американските бойци и да ги научи по какъв начин да обичат транссексуалните хора, оповестява Fox News.

Според някогашния офицер Джеймс Хасън общественият инженеринг на Обама е развалил защитните сили на страната, само че елитът ще разбере това едвам след военни провали, написа "Поглединфо ".

Всяка година Съединени американски щати харчат близо 700 милиарда $ за национална защита. По принцип ние утвърждаваме това: допуска се, че с помощта на тези разноски ще имаме най-мощните и впечатляващи въоръжени сили в света, способни да ни предпазят от всевъзможни вероятни закани. Но някои виждат военните като средство за напълно друга цел - разпространяването на полезностите на „ обществената правдивост “.

Джеймс Хасън е с нас през днешния ден, на директната ни линия, деец, някогашен офицер от армията на Съединени американски щати и създател на страхотната нова книга, „ Отбой: Как борците за обществена правдивост подкопават въоръжените сили на Съединени американски щати “. Благодаря доста, че дойдохте, Джеймс!

ДЖЕЙМС ХАСЪН, някогашен офицер от американската войска: Радвам се, че още веднъж съм тук, Тъкър!

Малко сме се занимавали с тази тематика, тъй като, почтено казано, считам, че е прекомерно огорчаваща. Американските въоръжени сили са единствената благородна институция, която към момента остава в американския живот. И мисълта, че левичарите са проникнали там и ги употребяват за лични цели, е толкоз тъжна... Убедително показвате, че това се случва.

ДЖЕЙМС ХАСЪН: Точно по този начин е, Тъкър. Армията, към която се причислих по време на първия президентски мандат на Барак Обама, е изцяло друга от тази, която оставих в края на втория му мандат. Борците за „ обществена правдивост “ натрапиха прогресистки дневен ред на въоръжените сили, без даже да се замислят какъв брой е нездравословно за боеспособността и националната сигурност.

Все още плащаме за това, а американският народ заслужава да знае за това. Но залозите са огромни. Струва ми се, че военачалник Метис приказва най-добре за това, когато съобщи (ще перефразирам), че тези претенции за „ обществена правдивост “ предизвикват щета, която ще стане явна за нашия политически хайлайф едвам след боен неуспех.

Да.

ДЖЕЙМС ХАСЪН: И в моята книга „ Отбой “ е показано, че както и преди плащаме за обществения инженеринг, който Барак Обама е провеждал във въоръжените сили. И това е предизвестие, че в случай че през 2020 година прогресистите още веднъж заемат Белия дом, можем да чакаме, че нашата бойна подготвеност и национална сигурност ще претърпят големи вреди.

Консерваторите са привикнали да имат вяра, че левичарите ще навредят на въоръжените сили, без да им обезпечат задоволително финансиране. Просто дават незадоволително пари. Вие в книгата си описвате нещо доста по-зловещо и дейно: в действителност те се пробват да разложат въоръжените сили от вътрешната страна.

ДЖЕЙМС ХАСЪН: Мисля, че това произтича от радикално другия взор върху същността на въоръжените сили. Например, Брад Карсън, заместник-министър на защитата при Барак Обама, съобщи, че задачата му е да направи Министерството на защитата, изтъквам, „ най-прогресивния шеф в страната “. Но задачата на въоръжените сили не е да надминат Apple и Гугъл по „ напредничавост “, а да защитят всички нас, като се приготвят да се бият и да завоюват войните, които води страната.

Да. Убиване на хора. Такава е работата на военните!

ДЖЕЙМС ХАСЪН: Накратко, да.

Дайте образец - даже в случай че всички сме надълбоко подтиснати - по какъв начин левицата нарушава задачата на въоръжените сили.

ДЖЕЙМС ХАСЪН: Разбира се. Ще дам два образеца. Първо, мисля, че множеството американци ще се ужасят, когато чуят, че във Военноморската академия, една от главните ни просветителни институции, има знаци за „ безвредни пространства “* на вратите на инструктори, военни и цивилни: споделя, че инструкторите са минали курс за сензитивност, наименуван „ Транс 101 “, провеждан от хора, наети от Гугъл. Някои инструктори, не всички, само че...

„ Транс 101 “?

ДЖЕЙМС ХАСЪН: „ Транс 101 “.

Какво е това?

ДЖЕЙМС ХАСЪН: Това е курс за сензитивност, отдаден на... можете да си визиите какво. Но това е показателно - като знак на смяна във всички въоръжени сили, във всички техни клонове и на всички равнища.

Защо един боец може да се нуждае от характерен набор от хрумвания за транссексуалната политика? Какво общо има това с войната?

ДЖЕЙМС ХАСЪН: Мисля, че като всичко останало, това произтича от различнатапредстава за това, какви би трябвало да бъдат въоръжените сили. Ето едно от най-важните неща, които демонстрирам в тази книга: откакто първите жени-войници приключват американската армейска школа на рейнджърите, много доста хора се свързват с конгресмена Стив Ръсел от Комитета за въоръжени сили на Камарата, с цел да дават разобличителна информация. Те споделиха, че върху тях е оказаннатиск да пропуснат първите кандидатки и че това не е съответствало настандартите.

Но Министерството на защитата на Обама устрои спънка на Ръсел, отхвърли се да се среща с него в продължение на месеци и по-късно му сподели, че желаните от него документи в по-голямата си част са унищожени. Но съумях да се сдобия с някои от тези документи, разгласих нещо в книгата си. И това демонстрира, че разобличителите са казвали истината. Но за администрацията на Обама това не беше значимо, Министерството на защитата на Обама не е било заинтригувано, тъй като не се вписваше в техния дневен ред. И в това време те умерено се съгласиха с профанацията на един от елитните курсове във въоръжените сили на Съединени американски щати.

Отдавна не съм чувал за нещо толкоз неразумно...

*„ Безопасно пространство “ - в американските просветителни институции: място, където не търпят дискриминация въз основа на полова ориентировка, пол, раса и така нататък Символът на "безопасното пространство " - извърнат розов триъгълник в зелен кръг - значи солидарността на учителя със половите малцинства и неприемане на дискриминирането (бел. ИноТВ).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР