Администрацията на американския президент Доналд Тръмп възнамерява да доведе броя

...
Администрацията на американския президент Доналд Тръмп възнамерява да доведе броя
Коментари Харесай

САЩ възнамеряват да увеличат броя на военните си кораби до 355

Администрацията на американския президент Доналд Тръмп има намерение да докара броя на бойните кораби във военноморските сили на страната до 355. Това заяви през вчерашния ден вицепрезидентът на Съединени американски щати Майкъл Пенс, който беседва с военнослужещите от военноморската авиационна база в Джаксънвил, Флорида, представен от ТАСС.

"Президентът Тръмп прикани за основаването на флот от над 350 кораба и тази задача се извършва ", сподели Пенс. "Ще работим с Конгреса и с водачите на двете политически партии, тъй че американските въоръжените сили да бъдат най-мощните в историята. "

Програмата за развиване на Военноморските сили на Тръмп, съгласно Пенс, е най-голямата през последните 20 години. "Проектобюджетът за новата фискална година съдържа искане да се провиснал средства на американския флот за закупуване на 12 нови военни кораба ", добави вицепрезидентът.

В допълнение, означи Пенс, администрацията на Тръмп има намерение да набира средства, с цел да поддържа силата на въоръжените сили на Съединени американски щати на ниво от 2 милиона военнослужещи.

Според Heritage Foundation в края на 2018 година военноморските сили на Съединените щати са имали 284 военни кораба, 12 повече от тези през 2017 г.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР