Администрацията на американския президент Джон Кърби не разполага с конкретна

...
Администрацията на американския президент Джон Кърби не разполага с конкретна
Коментари Харесай

САЩ не знаели кой стои зад атаката в Москва, според "Комерсант" дроновете имали друга цел

Администрацията на американския президент Джон Кърби не разполага с " съответна информация " кой носи отговорност за нападението с дронове против Москва тази седмица,.

Това споделя, представен от " Ройтерс ", представителят на Белия дом за националната сигурност Джон Кърби. " И няма да изследваме това. Не би бло удачно ние да го вършим. " Попитан дали офанзивата е част от пролетната контраатака на Украйна, отговорът му е: " Зависи от украинските военни да обяснят по кое време и по какъв начин стартира. "

Съединени американски щати не поддържат офанзиви в Русия, нито " споделят къде на нанасят удари ", продължи Кърби, след обвинявания от Москва, че Вашингтон не е осъдил ясно събитията в Москва. Вчера някогашният президент и министър председател Дмитрий Медведев назова и английското управление - което поддържа правото на самоотбрана на Киев - " законна цел " за Русия.

Лъжлива цел

Междувременно съветският вестник " Комерсант " заключения от предварителната експертиза на отломките от дроновете. Два дни откакто съветският президент Владимир Путин упрекна Украйна, че нападна цивилни обекти, данните от експертизата по-скоро удостоверяват първичното известие на министерството на защитата: съгласно него задачата на дроновете била друга, а не блоковете, в които се забиха, защото те били отклонени от системите за радиоелектронна битка.

 Путин дефинира дроновите офанзиви против Москва като Путин дефинира дроновите офанзиви против Москва като " терористична активност "

Не се прецизира какви може да са били обектите, само че това отклонение изяснява за какво единствено при конфликта на един от трите дрона - на улица " Атласова " в " Новая Москва " - е избухнал гърмеж.

Според в " Комерсант " другите две устройства евентуално са разчели постройките, в които се врязаха по пътя си след отклоняването, като лъжливи цели. Изданието " Медуза " две версии: или контактен детонатор, който би трябвало да се задейства при контакт с избран вид повърхнина, или дроновете трябвало да се взривят в избрана, заложена по GPS точка.

 Дронове поразиха блокове в Москва след следващите съветски удари по Киев Дронове поразиха блокове в Москва след следващите съветски удари по Киев
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР