Администрацията на американския президент Джо Байдън ще предложи да бъдат

...
Администрацията на американския президент Джо Байдън ще предложи да бъдат
Коментари Харесай

Байдън с идея най-богатите в САЩ да плащат по-високи данъци

Администрацията на американския президент Джо Байдън ще предложи да бъдат увеличени от 3,8 на 5 на 100 налозите на жителите на Съединени американски щати, чийто приходи са над 400 000 $ годишно, както и да бъдат лимитирани разноските на федералната здравноосигурителна стратегия " Медикеър " (Medicare) за медикаменти, които са предписани на пациенти, осведомят " Ню Йорк таймс " и " Вашингтон пост ", съобщи Българска телеграфна агенция.

Целта на ограниченията, измежду които е и съществуващото обвързване за фармацевтичните компании да вършат ценови отстъпки за най-скъпите медикаменти, които продават на " Медикеър ", е да бъда нормализирана финансово здравноосигурителната стратегия. Очаква се ограниченията да доведат до намаляване на бюджетния недостиг със 159 милиарда $, се споделя в публикация на президента Байдън, оповестена в " Ню Йорк таймс ". 

Фондът, който финансира " Медикеър ", ще остане постоянен през идващите 25 години или по-дълго, след 2050-та година, в случай че предложенията влязат в действие, отбелязва президентът на Съединени американски щати.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР