Администрацията и персоналът на Рилския манастир са пуснати в отпуск

...
Администрацията и персоналът на Рилския манастир са пуснати в отпуск
Коментари Харесай

Администрацията и персоналът на Рилския манастир са в отпуск

Администрацията и личният състав на Рилския манастир са пуснати в отпуск поради липса на гости. Вече близо месец придвижването към Светата обител е спряно поради паднали скали при срутището над село Пастра, напомня БНР. По трасето се пропущат единствено колите на чиновници на манастира и снабдители. Богослуженията в манастира обаче не са спирали.

Откакто на 9 януари при срутището над с. Пастра падна 30-тонна канара и от този момент на пътя в подножието на ската се прави разчистване и подсилване на самия склон, придвижването в двете направления към Рилския манастир се стопира в двете направления от патрул на полицията на входа на Пастра. Това принудило игуменът Адрианополския свещеник Евлогий да пусне в отпуск десетките чиновници и част от личния състав, сподели зам.-кметът на Община Рила Лазар Чавков:

„ Никой не може да мине нагоре…, само че мисля, че е пуснал в отпуска целия личен състав, най-вероятно единствено защитата се качва и надлежно снабдители на хранителни артикули и такива неща “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР