Администраторът на компанията в центъра на имотната империя на Рене

...
Администраторът на компанията в центъра на имотната империя на Рене
Коментари Харесай

Администраторът на Signa уволни организаторите на партита, ловците и екипажа на самолета

Администраторът на компанията в центъра на имотната империя на Рене Бенко уволни уредниците на празненства, рецепционистите, ловците и екипажа на частния аероплан, които дружно съставляваха по-голямата част от нейния личен състав, демонстрира правосъдна молба във Виена.

Signa Holding, която стоеше на върха на портфолио от парцели, което включваше Selfridges в Лондон, KaDeWe в Берлин и Chrysler Building в Ню Йорк, подаде заявление за неплатежоспособност предходната седмица, оставяйки кредиторите да се пробват да откъснат мрежа от компании, активи и дълг.

Независимият админ, претрупан да помогне за насочването на компанията през неплатежоспособност във вторник, сподели, че прекъсва всички „ несъществени “ бизнес действия в опит да резервира парите, засягайки към три дузини чиновници, от 43 в обща сума.

„ Затварянето на всички несъществени елементи от бизнеса включва, по-специално, личен състав за лов, полети, защита и ръководство на събития за задания по посланичество и започване на бизнес “, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР