Административният директор на Локомотив (Пловдив) - Атанас Узунов разкри пред

...
Административният директор на Локомотив (Пловдив) - Атанас Узунов разкри пред
Коментари Харесай

Наско Узунов за ТОПСПОРТ: Всички в Локо, включително Крушарски, вече ще говорим само пред сайта ни

Административният шеф на Локомотив (Пловдив) - Атанас Узунов разкри пред ТОПСПОРТ любопитни детайлности " от кухнята " на клуба.

Легендарният футболен съдия, който взе присъединяване в последния зрелищен показателен дуел, проведен от кавалера на Златната топка - Христо Стоичков съобщи, че " смърфовете " постановат прецизни правила за връзка със средствата за всеобща връзка и информация.

Узунов показа и любопитни детайлности към шоусрещата сред легендите на Барселона и тези на българския футбол, извършена в Стара Загора, като я окачестви като собствен бенефис.

Разбира се нямаше по какъв начин да не проявим интерес към мнението на емблематичното за съдийството ни име за равнището на арбитрите в елита на страната сега и рецензиите към тях от част от водещите футболни клубове и техните ръководители.

Разговорът ни с Атанас Узунов:

- Г-н Узунов, взехте присъединяване в една чудесна, следващата такава, самодейност на Христо Стоичков. Какво беше чувството да бъдете още веднъж на терена, в компанията на сходни футболни величия от близкото и малко по-далечно минало?
- Уникално. Наистина. И предишния път споделих, че за мен наличието на терена в подобен мач е постоянно наслаждение. Този път даже малко по-голямо.

 Снимка 313679
Източник:

Защо? Какво имате поради?
- Част от състезателите в тима на легендите на Барселона играха за отбора в един от последните ми огромни мачове, които ръководех - против Байерн. Видях ги несъмнено доста изменени, само че всеки от тях носеше осанката си и си тежеше на мястото.

Някои даже повече от предстоящото.
- Ха-ха, да, несъмнено. Но по този начин става с времето и постоянно се натрупат килограмите. Нормално е това. Промяна имаше и то забележителна.

Но пък Вие персонално, както и част от нашите митове, показахте забележително физическо положение и устойчивост.
- Благодаря. На пръв взор да, може би е изглеждало по този начин. Иначе ние си знаем...

 Димитър Бербатов вкара повече от Христо Стоичков в Стара Загора, шоуто се получи
Шоуто се получи: Бербо вкара повече от Ицо в Стара Загора, духът от паметната 1994-а се завърна

Няколко генерации звезди на България и Барселона демонстрираха, че класата е безконечна

Почувствахте се изтощен в края, може би?
- Ще ви кажа единствено, че към този момент няколко дни минаха, а още имам мускулна тресчица. Сега като спрем да приказваме с Вас ще видя по какъв начин ще изляза от колата.

Как се случват нещата към тези мачове, в чисто учредителен проект? Г-н Стоичков се свърза с Вас или Ви потърсиха от мениджърската организация, ангажирана с дуела?
- Нещо повече - персонално участвах в организацията.

Разяснете детайлности, за потребителите ни.
- Ами свързах Христо с Живко Тодоров, кмета на Стара Загора. Оставих ги да се схванат за детайлностите. Но добре се получи. Вярвам, че всички са останали удовлетворени.

Христо Стоичков загатна, че през идната година още веднъж ще реализира нещо сходно на шоуто в Стара Загора. Ще участвате ли тогава, може би в случай че загреете задоволително добре, с цел да елиминирате мускулната тресчица в следствие?
- Ще забележим. Това може и да беше бенефиса ми. По-скоро е по този начин. Шоуто си е шоу, само че си би трябвало подготовка и въздух.

 Снимка 313676
Източник:

Рязка смяна на тематиката - рецесията в Локомотив (Пловдив). Има ли такава, на какво се дължи, кой е отговорен, ще забележим ли оставки и промени в тима и клуба? Откъде да стартираме?
- Ще ви разкрия нещо. Няма да мога да Ви отговоря на нито един от въпросите. Нормално е да има интерес към Локомотив, само че отсега нататък нещата в клуба ще се правят по разпоредбите. Европейските правила, по този начин да го кажем.

Имате поради що се касае до връзката сред чиновниците на клуба и медиите?
- Да. И освен.

Споделете детайлности, в случай че счетете за подходящо?
- Проведохме оперативка, на която взехме решение, че за в бъдеще всички мнения, изявленията и гледни точки на чиновниците на клуба ще бъдат предоставяни само от формалния уебсайт на Локомотив (Пловдив).

На всички чиновници?
- Да. На господин Крушарски също. Той се причисли към останалите и сподели, че мнението му ще бъде изразявано само в уеб страницата ни.

За да няма случаи като този с " Гардиън "?
- Именно. Защото част от медиите търсят провокативни тематики и понятия, които не са от изгода за Локомотив.


" Гардиън " писа за Христо Крушарски

Цветущият необут попадна в любопитен материал на реномираното издание

Тогава различен " парещ " акцент от благата ни родна картинка - съдийството. Тема, остаряла колкото е и футболът ни. Забелязва се известно напрежение по тази допирателна в последно време. То може би е непрекъсната големина, само че този път ескалира скоростно. Кой е отговорен? Клубовете ли са прекомерно взискателни, налюдателят ни от чужбина ли не " следи " качествено, самото звено ли не се управлява качествено - какъв е казусът?
- Ще Ви отговоря по този начин - в един клуб като не е качествена селекцията, каквито и наблюдаващи и правила да бъдат наложени - няма да стане.

Да продължа метафората - по какъв начин да си ги " школуваме " тези фрагменти? Да създадем ДЮШ за съдии? Явно не се работи с тях задоволително, преди да излязат " на сцената "?
- Материалът би трябвало да го има. Със наказания и корекции може и да успеем да вкараме нещата в правия път, само че единствено в случай че я има основата и качествените фрагменти. Иначе нищо няма да стане и все ще си приказваме едни и същи неща, задавайки си идентични въпроси, а и давайки старите, познати отговори.

 Васил Драголов: Съдиите стартират да пречат съществено на българския футбол
Драголов: Съдиите стартират да пречат съществено на българския футбол

" Камбуров продължава да е един от най-силните футболисти в нашето състезание "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР