Административният директор на Хебър Борис Димитров потвърди пред Дарик радио,

...
Административният директор на Хебър Борис Димитров потвърди пред Дарик радио,
Коментари Харесай

В Хебър е дошла добра оферта за Георги Николов от България

Административният шеф на Хебър Борис Димитров удостовери пред " Дарик радио ", че има сериозен интерес към нападателя Георги Николов. Димитров показа също, че има три съответни предложения от български тимове, като една удовлетворява потребностите на " гробарите ".

" Има огромен интерес към Георги Николов, тъй като за неговата възраст и головете, които вкара, в случай че щете и самият му метод на игра, има интерес за закупуването му, а пък всеки един футболист, в случай че получим задоволително добра оферта за клуба, ще бъде продаден.

Това е добре и за неговото развиване. От Хебър са отишли футболисти, както Андриан Краев отиде в Левски, както Каракашев отиде в Локомотив Пловдив, тъй че за какво не и Георги Николов да отиде на някое доста по-високо равнище от българския хайлайф ", сподели Борис Димитров.

" Има запитвания, само че съответни предложения от България имаме към този момент от три тима. Като цифрова стойност не мога да ви ги кажа, не е редно, ще запазя и тимовете в загадка, тъй като чакаме и имаме диалози с тимове от чужбина.

Оттам нямаме още съответна оферта, само че има задоволително време до края на трансферния прозорец, тъй че ние и Георги би трябвало да изберем най-хубавото и за клуба и за него. Има оферта от България, която да удовлетворява потребностите на клуба ", добави административният шеф.
 Ботев (Пд) избавя Хебър с парите за Георги Николов?
Ботев (Пд) избавя Хебър с парите за Георги Николов?

" Канарите " заплащат 100 000 евро за нападателя
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР