Административната сграда от емблематичната Цигарена фабрика в Хасково ще бъде

...
Административната сграда от емблематичната Цигарена фабрика в Хасково ще бъде
Коментари Харесай

НАП продава на търг Цигарена фабрика в Хасково, 1 665 000 лв...

Административната постройка от емблематичната Цигарена фабрика в Хасково ще бъде оповестена на търг до края на октомври от Националната организация за приходите.

„ Сградата не действа от години, откакто „ Хасково – Табак “ АД бе въведено в разпродажба и приключи активност. Общото й техническо положение е приемливо, само че въпреки всичко са нужни ремонтни и освежителни действия “, разясняват от Национална агенция за приходите. Функционално някогашната администрация включва три корпуса, главният от които е на 6 етажа. Там преди се намираха кабинетите и залата за събрания на административния личен състав.

Цената, от която ще стартира наддаването за постройката е 1 665 000 лева Тя може да бъде прегледана в дните, избрани за оглед – от 25 октомври до 3 ноември, при съблюдаване на противоепидемичните ограничения, въведени в страната. В същия период ще се одобряват и ценови оферти за закупуване.



През октомври Национална агенция за приходите Хасково ще предложи в търгове и многообразие от транспортни средства – товарни и леки. Сред тях са пътнически бус Mercedes 8+1 места, оценен на 6800 лева, два рейса СЕТРА, единият за 6250 лева, другият за 4200 лева, товарен автомобил FIAT за 2640 лева и лека кола НИСАН, оценена на 750 лева поради забележките по нея.

Цялата информация за тези и други търгове, проведени от Национална агенция за приходите, може да бъде прегледана в интернет страницата на приходната администрация ().

Само за 9-те месеца на тази година от сходни търгове обществените реализатори от Национална агенция за приходите в Хасково събраха 900 хиляди лева Сумата влезна в бюджета след продажбите на недвижими парцели, транспортни средства, движимости, както и техника за поддържане на пътища.

От Национална агенция за приходите в Хасково прецизират, че с приходите от продажби отчасти или напълно се покриват отговорностите към бюджета на физически и юридически лица. За да не стига до сходни ограничения от страна на Агенцията, от там молят при усложнение в заплащането на дължими налози и осигуровки, жителите и компаниите да се свързват навреме с обществените реализатори от дирекция „ Събиране “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР