Адисън Рей и преди ни е оставяла с широко зяпнала

...
Адисън Рей и преди ни е оставяла с широко зяпнала
Коментари Харесай

Адисън Рей - очарователна и секси

Адисън Рей и преди ни е оставяла с необятно зяпнала от учудване уста. Няма по какъв начин да не признаем, че провокациите ѝ се получават всякога. И ето, че в този момент още веднъж приковава погледите към себе си.
 Адисън Рей и горнището, което ѝ навлече проблеми поради препратки към християнството
Горнището, което навлече проблеми на Адисън Рей

За някои е секси, само че за други е осквернение

Това лято актрисата се любува на морската си отмора в Европа и обилно споделя мечтателни фрагменти в Instagram профила си.

На последния от тях 21-годишната Адисън съблазнява, позирайки в червен цялостен бански, който е съчетала със закачлива шапка с външна страна в същия цвят.

На идната поредност от фотоси пък виждаме по какъв начин звездата се забавлява на плажа. От тях проличава, че обича да се гмурка, а и го прави със жанр. Адисън е хваната в подготвеност да скочи в бистрата морска вода, заела поза като на нимфа.

Разглеждайки по-нататък профила ѝ в Instagram, погледът ни е прикрепен също и от друга нейна фотография от пътуването. На нея Адисън гледа предизвикателно към камерата, която е я снимала в секси поза, на фона на свежо зелена градина.

Красавицата е облечена в предизвикателна, прилепнала по тялото рокля с гол тил, на бели, оранжеви и виолетови райета.
 Адисън Рей и секси фотосите ѝ по бански
Горещите фотоси по бански на Адисън Рей

Знае по какъв начин да нажежи пристрастеностите

Признаваме, че колкото ни радват фрагментите от почивката ѝ, толкоз и се надяваме Адисън да завърне модата на роклите с гол тил. Хем носят малко ретро въодушевление, хем вършат цялостната визия привлекателна и секси. Пък и са тъкмо като за лятна морска почивка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР