Адисън Рей доста често е предизвикателна с визиите си, но

...
Адисън Рей доста често е предизвикателна с визиите си, но
Коментари Харесай

Звездата, която се облече като Мерилин Монро

Адисън Рей много постоянно е предизвикателна с визиите си, само че не щеш ли този път ни демонстрира, че може да бъде и стилна.
 Адисън Рей и секси фотосите от почивката ѝ в Европа
Адисън Рей - очарователна и секси

Отново приковава погледите към себе си

Неотдавна тя нажежи пристрастеностите в Instagram с транспарантна алена рокля, качи фотография и по бански - като цяло въобще не липсват провокативни фрагменти измежду наличието ѝ.

С последната си поява обаче Адисън Рей потвърди, че познава винтидж стила също толкоз добре, колкото и модерния. На празненството в чест на Елвис Пресли, което се състоя преди премиите Златен глобус, тя се появи с визия, въодушевена от Мерилин Монро. Адисън бе облякла розова архивна рокля на Versace.

И тъй като двойна доза Мерилин Монро постоянно би привлякла вниманието даже още повече, Адисън Рей показва и втора емблематична визия - тази с бялата рокля на Мерилин от портрета ѝ The Seven Year Itch в метрото.

Известната певица и танцьорка от TikTok заслепи всички на афтър празненството на Златните глобуси с чисто бялата си рокля със шеговит подгъв с кормила. Дълбокото и изрязано деколте нямаше по какъв начин да не остане неусетно, за разлика от тънките, едвам забележими презрамки.
 Адисън Рей и горнището, което ѝ навлече проблеми поради препратки към християнството
Горнището, което навлече проблеми на Адисън Рей

За някои е секси, само че за други е осквернение

Тоалета си Адисън Рей бе допълнила с бели обувки на платформи с тънка каишка на глезена и с колие с висулка, написа Seventeen.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР