Адиминстраторът на - Стойко Сакалиев, сподели в социалните мрежи, че

...
Адиминстраторът на - Стойко Сакалиев, сподели в социалните мрежи, че
Коментари Харесай

Прелестна новина от Сакалиев за дъщеричката му

Адиминстраторът на - Стойко Сакалиев, показа в обществените мрежи, че за по-малко от 24 часа сумата за неговата щерка е събрана посредством дарения. Саката помоли за помощ за дъщеричката си, която се бори с рядка и подла форма на рак, а в този момент ѝ следва нахлуване за лекуване с химиотерапия. Анонсираната сума в обществените мрежи бе от 70 хиляди евро, само че Сакалиев разгласи, че парите са събрани и желае да прекрати даренията от почитатели и познати.
Ето какво написа Стойко Сакалиев обществени мрежи:
Първо бих желал да изкажа голямата си признателност към всички Вас - за моралната поддръжка и съпричаност в този в действителност сложен момент… с изключение на средствата, които всеки един отдели, за мен в действителност тази позитивна сила, която изпратихте към щерка ми е най-важна!!!
За по-малко от 24 часа парите, които са нужни за лекуването, на този стадий, са към този момент събрани! Бих желал да прекратя събирането на средства! Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук,за цялостна бистрота. Също по този начин ще прибавя и салдото от сметката в болничното заведение. Ще ви известявам по какъв начин върви лекуването и какви средства се израходват за него! Благодаря ви,благодаря от сърце! Думите са излишни…❤️
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР