Adidas продължава да преоткрива пазара за обувките си в търсене

...
Adidas продължава да преоткрива пазара за обувките си в търсене
Коментари Харесай

Adidas пуска три модела маратонки, вдъхновени от сериала Семейство Симпсън

Adidas продължава да преоткрива пазара за обувките си в търсене на повече клиенти, които да добави към огромното си портфолио, и този път се насочи към един от най-историческите сериали по малкия екран - The Simpsons ( " Семейство Симпсън " ). Те придават нюанс на най-новите обувки на немската компания посредством персонажите на митичното семейство - Кръсти, Апу и Мо. Очаква се трите модела да излязат на пазара напролет, пише . 

ZX 10000 Krusty Burger -  Кръсти е виновен за оцветяването на първата маратонка на Adidas, въодушевена от сериала " Семейство Симпсън ". С дизайн, имитиращ цветовете на заведението, кремаво в основата на обувките, а отгоре велурени линии в зелено, розово, алено, кафяво и ванилия. За да придаде по-спорен тип на маратонката, бялата подметка е съпроводена от назъбено кафяво, което се употребява доста през последните години. Детайлите на обувката приключват с класическото фирмено лого в зеленикаво-синьо, взето от косата на Кръсти и логото Torsion в профил. Обувките, чиято цена е 130 евро, излязоха още през януари и пожънаха голям триумф в продажбите. 

Суперзвездата Fresisuis -  Вторият модел маратонки е въодушевена от Apu и най-митичния артикул от неговия badulaque, fresisuis. Напитка, която провокира фурор сред децата на Спрингфийлд и която този път ще боядиса обувката в сладко зелено като захарта, която съдържа сместа. Обувката има голям бял овал в профил, имитиращ чашата на фрезизуис, трите линии на Adidas са в оранжево и розов цвят на петата и на връзките, отговарящи на усетите на напитката. Върху нея може да се види и символът на Kwik-E-Mart (името на заведението Apu). Все още не е избрана началната цена на маратонките, само че се чака те да вървят по линията на Krusty Burger. Очаква се неговата уеб премиера да бъде напролет.

ZX 1000 Flamed Moe - Третият модел маратонки е въодушевена от друга от напитките, провокирала голям фурор в Спрингфийлд: Moe`s Flame. Тази първокласна алкохолна напитка, с която известният барман реализира триумф в продажбите, откакто открадна рецептата от Хоумър, оцветява обувката на Adidas. Най-забележителната й черта е пламъкът в профил на обувката, който придава специфичен щрих, а лилавото е по цялата обувка, в стила на сиропа за кашлица - звездната съставна част на напитката. В допълнение, трите линии на марката са оцветени в оранжево, както и задната част на обувката, с цел да се съобразят с пламъците, а на езика от горната страна има графика на известната небивалица Moe Szyslak.  

Hold up! There`s a The Simpsons x adidas collaboration coming soon!

— Alan Johnson (@TheAlanJohnson)
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР