Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа

...
Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа
Коментари Харесай

Аделина Радева заряза мъжа си: Тв водещата почивала по женски в Мароко, нападнал я крадец

Аделина Радева е предпочела да прекара почивката си без мъжа си – режисьора Борис Радев. Ваканцията на журналистката в Мароко, която в действителност стана причина за абсурда й с нейния екранен сътрудник Виктор Николаев, който бесня в ефир, че му е писнало да прави работа за двама, била напълно в женска компания, оповестява „ Ретро “.
Водещата на „ Здравей, България “ посетила Маракеш със своя дългогодишна другарка. По същото време, до момента в който тя обикаляла най-луксозните марокански хотели, магазини и заведения за хранене, мъжът и детето й останали у нас.

Решението й да избяга от фамилните си задължения на майка и брачна половинка внесли прочут ужас в връзките й с режисьора, който бил натоварен от работа и не смогвал да върти и семейството. Аделина обаче имала потребност да се разведри, тъй като работата в Нова телевизия се оказала надалеч по-напрегната от предстоящото и тя нерядко съжалявала до известна степен, че напуснала надалеч по-спокойната атмосфера на Българска национална телевизия, подлъгана от високото възнаграждение. Плановете й за съвършена почивка по женски обаче не се изпълнили до дъно, тъй като телевизионерката и приятелката й попаднали в сърцето на един от най-престъпните квартали на Маракеш, където, разхождайки се по тъмна и тясна улица, амбулантни търговци се пробвали първо да ги омаят със стоката си, а след това се пробвали да ги оберат.

„ Нападението “ изкарало акъла на двете дами, които едвам смогнали да се приберат на несъмнено в хотела. Нямало обаче на кого да се оплачат, тъй като полицията там работила единствено по региони, а мъжете, на които разчитали, били в България. Връщайки се на работа, Аделина била по-скоро натоварена от пътуването, в сравнение с отпочинала. Проблемите й с Виктор Николаев и със брачна половинка й я посрещнали незабавно и тя тeшала свръхнапрежението, палейки цигара от цигара.
Всъщност и професионалният път, и персоналният живот на Радева са изпълнени с непрестанни премеждия. Водещата, която наследи стола на Ани Цолова, също като нея разрушила първия брак на брачна половинка си, както Ани преди време постъпила с мъжа си Васил Мичев. Аделина даже била по-напориста в персоналния си живот, в сравнение с в специалността и за малко време съумяла да оплете в мрежите си надарения Борис. Малко след сватбата, на която им кумувал джаз артистът Васил Петров, журналистката забременяла и родила сина им Андрей, който пък се появил на бял свят със усложнение и прекарал известно време в кувьоз.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР