Аделина Радева е новата екранна половинка на Виктор Николаев в

...
Аделина Радева е новата екранна половинка на Виктор Николаев в
Коментари Харесай

Окончателно! Кой сяда на стола на Ани Цолова?


Аделина Радева е новата екранна половинка на Виктор Николаев в утринния блок на Нова телевизия. Новината бе обявена публични от екипа на медията, което удостовери информацията на БЛИЦ от преди два дни за тв рокадата. Блондинката, която до преди седмици водеше предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия, ще замести Ани Цолова на горещя стол. Радева е едно от най-известните лица е телевизионния ефир.



Ето цялото известия на Нова телевизия:

Аделина Радева е новият водещ на утринния блок на NOVA “Здравей, България”. Заедно с Виктор Николаев тя ще сервира на феновете най-актуалната информация и любопитни разбори на тематиките на деня. Едно от най-известните телевизионни лица в българските медийни среди се причислява към екипа на Нова Броудкастинг Груп в пика на своето професионално развиване.

“Познавам добре работата на Аделина и имам вяра, че със своя дълготраен опит и мощно екранно наличие тя ще способства за затвърждаване триумфа на утринния блок на NOVA. Професионалното й партньорство с Виктор Николаев стартира още преди години и в този смисъл присъединението й към “Здравей, България “ е естествено продължение на пътя, който им следва за извървят като работен тандем”, разяснява Вяра Анкова, общоприет шеф "Информация " в Нова Броудкастинг Груп.

Аделина Радева започва кариерата си като радио водещ в ефира на FM+. В интервала 2000-2006 е сътрудник на Нова телевизия в Атина. Прави репортажи и за българската секция на Deutsche Welle от гръцката столица. През 2008 година, след завръщането си у нас, стартира работа в Българската национална телевизия. Водеща е на централната новинарска емисия от 2011-а насам, на публицистичното предаване за вести, разбори и мнения "Още от деня " (2016-2017) и на утринния блок “Денят започва” (в интервала 2008-2011), където за първи път е екранен сътрудник с Виктор Николаев. Автор е на документални филми за събитията в Гърция за рубриката “В кадър “ на дирекция “Информация “, на разнообразни телевизионни студия и изключителни излъчвания на дирекция “Програма “ в Българска национална телевизия и на поредност от репортажи за новините на БНТ1.

Завършила е Държавния каподистрийски университет на Атина, компетентност “Комуникации и средства за всеобщо информиране”. Следвала е “Класически филологии” в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. “Признателна съм за доверието и с подготвеност одобрявам предизвикването да бъда част от водещата медийна компания в страната. За мен е наслаждение да работя още веднъж в екип с Виктор Николаев и съм сигурна, че ни предстоят доста триумфи заедно”, споделя Аделина Радева.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР