Аделина Димитрова, бивша Солтарийска, е в трепетно очакване на втората

...
Аделина Димитрова, бивша Солтарийска, е в трепетно очакване на втората
Коментари Харесай

Бившата жена на Солтарийски не иска и да чуе за България

Аделина Димитрова, някогашна Солтарийска, е в трепетно очакване на втората си рожба, само че не желае и да чуе за България, дочу Lupa.bg. Красавицата е безапелационна, че ще роди в Съединени американски щати и по този начин наследникът й ще е жител на света. Брюнетката е бременна от втория си брачен партньор, за който се венча на дребна, само че скъпа женитба предходната есен. „ И ей по този начин... взехме решение да се оженим “, написа след венчавката брюнетката. Тържеството беше на плаж в Маями. Аделина и женихът живеят от година и половина във Флорида. Бившата жена на Борис Солтарийски ще подари мъжа си със наследник.

Аделина е в 4-ти или 5-ти месец. Тя е запазила стройната си фигура и изобщо не й проличава, че ще става мама през лятото. Димитрова има 9-годишна щерка Ема от връзката си с Борис, а новият й брачен партньор има наследник, който е почти на възрастта на момичето. Само допреди година и половина русенката бе в България и към момента фамилна с музиканта от „ Ку-ку бенд ”. Двамата последно бяха дружно на завършването на първи клас на дребната Ема в Италианския колеж в Горна баня през май 2022 година. За няколко месеца Аделина бързо промени живота си, като се е реалокира в Съединените щати, дружно с щерка си, небрежно се омъжи и забременя.

„ Красиво е, климатът е прекрасен, хората са усмихнати. Това е място с благоприятни условия за развиване и в образованието, и в бизнеса, и в спорта. Чувствам се добре тук, харесват ми доста неща. Подредено е, чисто е и проведено. Има хора от целия свят. Цветно е. Тук са събрани разнообразни култури и националности: Не ми харесва, единствено, че е доста надалеч от България! ” – призна преди време хубавицата, станала известна с присъединяване си в риалитито на Слави Трифонов „ Умна и красива ”.

Брюнетката пази в загадка името на новия си мъж, както и с какво се занимава, само че по демонстрирания им метод на живот си проличава, че той със постоянни финансови благоприятни условия. „ Добър, грижлив и с огромно сърце ” – по този начин го дефинира Аделина.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР