Аделина Банакиева е една от лекторите в конференцията Shes the

...
Аделина Банакиева е една от лекторите в конференцията Shes the
Коментари Харесай

Жената кауза Ади Банакиева рекетира приятели в помощ на хора с увреждания

Аделина Банакиева е една от лекторите в конференцията " She " s the ONE " , в която екипът на #URBN ще събере на една сцена 10 мощни дами. Общото сред тях е, че изразът " Няма невъзможни неща " ги разказва най-добре. Съвременни девойки, които сами построяват своите приказни кралства и не стопират да работят за своето " заживели щастливо до края на дните си ". Разноцветна мартенска селекция от 10 забавни, стойностни, вдъхновяващи и сполучливи дами.

На сцената на " She " s the ONE " ще изгреят дами, които заслужават да бъдат сложени под прожекторите доста по-често. Жени, които спасят животи. Буквално. Такива, които развиват сполучливо големи компании. А трети просто вършат живота ни по-красив, благополучен и стойностен. Конференцията ще се организира на 28 март, в Клуб 1 на НДК, вход свободен.

Пъстра, колоритна, огнена... това са прилагателните, с които първосигнално човек те разказва. Но коя в действителност е Аделина Банакиева?

Аз съм извънредно и непрестанно преуморена в действителност, както и множеството дами с работа, семейство и дела. Може би звучи жалко, само че в действителност да си работеща жена със крепко семейство и човек, който има обществена и гражданска позиция, е свиреп труд и в случай че не си самоакумулиращ се вид нищо няма да се получи. Най-важното е да намериш нещичко, което да те зарежда. При мен зареждането идва от негативи, което е неприятно, само че е реалност. Като ми кажат, че нещо не става и няма да се случи и откачам. Не може НЕЩО да не става! Просто в случай че не става по един метод, би трябвало различен метод, с цел да стане! Щом нещо е тук - на Земята и зависи от хора, с цел да стане, значи просто би трябвало да се свърши тази работа и да се намерят подобаващите хора за случването и толкоз.

Имаш култивиран център, занимаваш се с озеленяване, само че и си отгледала петима сина. Как намираш време за всичко?

Е, това не е елементарен метод на живот, само че аз не мога да повеждам различен очевидно. Семейството ми е огромно и съществуването на доста деца се случи на правилото: " Моето и твоето бият нашето ", единствено че няма биещи се. Със брачна половинка ми сме дружно от 20 години и сме кумове на първия ми брачен партньор. Всъщност методът да се оправи човек с доста деца е да не е самичък и да има положително систематизиране на дилемите. Когато децата са над броя, която можеш да държиш за ръка, към този момент е комплицирано. Все едно какъв брой над две са децата. При нас децата са към този момент възрастни, единствено един младеж на 14 години към момента е у дома. Но не се заблуждавайте! Не става по-лесно, като изоставен дома, просто проблемите са по-сложни. Работата ми като флорист и озеленител и градинският ми център са в действителност най-лесното и прелестно нещо, което правя, тъй като си одобрявам работата и съм добра в нея. Градинският ми център от много време е и магазин в интерес на майки на деца (хора) с увреждания. Те и младежи, лишени от родителска грижа, които към този момент са отвън " сладички пухкавки деца " и са " неосиновяеми " са " моите хора ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР