Адел разкрива, че само преди три години е изпивала по

...
Адел разкрива, че само преди три години е изпивала по
Коментари Харесай

Адел признава, че е пиела по 4 бутилки вино на обяд преди да спре алкохола

Адел разкрива, че единствено преди три години е изпивала по четири бутилки вино и то още на обяд по време на локдауна поради пандемията от COVID-19. 34-годишната певица държеше чаша вино на сцената в Лас Вегас, до момента в който правеше признанието пред публиката си.

Според Daily Star в събота вечерта тя е споделила на почитателите си: " Спомням си, че когато пристигнах тук по време на локдауна, беше 11 ч. сутринта и несъмнено бях изпила четири бутилки вино. ", споделя тя за оня интервал от живота си, когато се е преместила във Вегас.

" През 2020 година споделих, че желая да издам албума си. Тогава всички си бяхме у дома, просто пияни непрекъснато. "

Миналата година Адел сподели на Опра Уинфри по време на изявление за CBS, че е спряла да пие след гибелта на отчуждения си татко Марк Евънс от рак на червата през май 2021 година на 57-годишна възраст.

Адел, която отслабна фрапантно, откакто изключи алкохола от диетата си, сподели: " Спрях да пия. Това е един превъзходен метод да опознаеш себе си - просто да пиеш вода, и до момента в който си изтрезнял да правиш нещата, които би правил, откакто си пил. Това ти демонстрира кой си в действителност. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР