Адел потвърди брака си с Ричард Пол, по време на

...
Адел потвърди брака си с Ричард Пол, по време на
Коментари Харесай

Адел потвърди, че се е омъжила за Ричард Пол

Адел удостовери брака си с Ричард Пол, по време на телевизионно шоу. Според слуховете двойката е сключила брак предходната година. Тогава тя провокира интерес, като назова 41-годишния състезателен сътрудник собствен " брачен партньор ".

Сега певицата е удостоверила брака си в комедийното шоу на най-хубавия си другар Алън Кар в Лос Анджелис, съобщи Dailymail. Един от феновете описа: " Бях на комедийното шоу на Алън Кар в Лос Анджелис и Адел беше в публиката. Алън попита дали някой се е оженил неотдавна и Адел извика " Аз ".

Публиката споделя още, че 35-годишната певица се е забавлявала откровено в публиката, дружно с другар. „ Охраната ѝ влезе единствено с цел да ѝ донесе храна. Изобщо не се интересуваше дали хората са я видели ”, прибавят феновете. 

Миналия месец Рич беше запитан от водещата на CBS Гейл Кинг за слуховете, че двамата с Адел са се врекли един на различен. Журналистката попита дали би трябвало да се обръща към Адел с " госпожа Пол " идващия път, когато приказва с нея, а той отвърна: " Не съм от хората, които слагат персоналния си живот. Той не е за медиите ”, съобщи той.

Адел и Рич оповестиха обществено връзката си през 2021 година А година по-рано тя се раздели със Саймън Конецки, разводът им беше финализиран през 2021 г.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР