Адел не планира скоро да издава нова музика, тъй като

...
Адел не планира скоро да издава нова музика, тъй като
Коментари Харесай

Адел си взема голяма почивка от музикалната сцена

Адел не възнамерява скоро да издава нова музика, защото се готви да направи огромна отмора. След приключването на престоя си в Лас Вегас през ноември 36-годишната суперзвезда възнамерява да си почине и да прекарва време с колегата си, спортния сътрудник Рич Пол, и сина ѝ Анджело.

От това лято изпълнителката на шлагера „ Hello " има резиденция в Мюнхен като показа пред немска телевизия, че няма никакви проекти за нова музика.

„ Искам огромна отмора по-късно и мисля, че желая да се занимавам с други креативен неща, единствено за известно време ", сподели тя. Адел не крие, че също по този начин желае да има още едно бебе.

Изпълнителката към този момент призна, че е надалеч от завръщането си в студиото, с цел да работи по продължението на „ 30 " от 2021 година. Въпреки това носителката на „ Грами " даде обещание, че когато се завърне с нов запис, ще направи международно турне.

„ Просто не мисля, че ще напиша албум за известно време. Но идващия път, когато го направя, ще дойда там, където живеете ", показа тя пред посетителите на концерта си „ Уикенди с Адел " в Лас Вегас по-рано тази година.

Певицата удължи престоя си в Лас Вегас, размишлявайки за това по какъв начин осъществяванията и близкото другарство с почитателите ѝ са помогнали да възвърне връзката с музиката си.

„ Да бъда на сцената през последната година, толкоз близо и персонално до публиката, още веднъж след всички тези години, беше в действителност извънредно възстановително прекарване, което в никакъв случай няма да не помни. Всички занимателни, душевни, диви и сърцераздирателни взаимоотношения, които имахме, са непокътнати в съзнанието ми за цялостен живот. Погледите ви, когато се смеехте и плакахте дружно, пеейки от сърце и събирайки торби с конфети. Всички кукли, гривни за другарство, цветя, позвънявания и флагове. Лудост е какъв брой радостно може да бъде едно шоу, изпълнено с тъжни песни! ", сподели Адел.

Тя изясни за какво е почнала да изчезва от светлината на прожекторите за дълги интервали от време, преди да издаде нов албум.

„ Понякога се чудя дали хората ме считат за пресметлива, когато изчезвам години наред и съм неуловима, а аз имам вяра, че по-малко е повече или нещо сходно. Но същинската причина, заради която имам единствено 4 албума и не мисля, че доста хора знаят това - имам дете - синът ми е на 11 години. Така че, в случай че извършите изчисленията, това значи, че в разгара на „ 21 ", аз забременях. За мнозина това би било и беше считано за самоубийство в кариерата ", акцентира тя.

„ Именно там и тогава избрах да отхвърля оскъдността на триумфа и концепцията, че би трябвало да си непрекъснато настоящ, с цел да си сполучлив. И че може би, просто може би, мога да бъда шлагер както на сцената, по този начин и отвън нея ", добави певицата.

Източник:БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР