Адел може и да е от най-големите звезди на съвременната

...
Адел може и да е от най-големите звезди на съвременната
Коментари Харесай

Адел - интимно и лично

Адел може и да е от най-големите звезди на актуалната музика, само че последните две години се оказаха тежки за нея и в професионално, и в персонално отношение. Певицата разкрива детайлности за живота си за американското издание на ELLE.

34-годишната Адел е на корицата и във впечатляваща фотосесия на фотографа Марио Соренти.

Въпреки блестящата си визия, певицата признава, че 2022 година стартира пагубно за нея - тя е принудена да отсрочи за неопределен срок дълго подготвяното и разпространявано присъединяване като изпълнител-резидент в фамозната зала " Колизей " в Лас Вегас. " Най-лошият миг в кариерата ми ", признава тя пред ELLE.
 Адел, присъединяване й като резидент-изпълнител в Лас Вегас и за какво всички шоута се отсрочват
Адел и едно самопризнание през сълзи

Певицата разгласява прочувствено видео

Сега обаче я разделят седмици от момента, в който ще изнесе първия си концерт в " Колизей " и желае всичко да е съвършено. Каквото е и в персоналния й живот - изпълнителката на " Someone Like You " признава, че в никакъв случай не е била по-влюбена.

" Вманиачена съм по него ", споделя Адел за актуалната си половинка Рич Пол. И в прав текст признава, че желае още деца. " Аз съм домошар и матриарх, постоянният персонален живот оказва помощ на музиката ми. Но в този момент за мен най-важното е Лас Вегас. "

Адел е корицата на септемврийския брой на ELLE Съединени американски щати. Участията й в " Колизей " стартират на 18 ноември тази година и не престават до 25 март 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР