Адел купи за 58 млн. долара дома на Силвестър Сталоун

...
Адел купи за 58 млн. долара дома на Силвестър Сталоун
Коментари Харесай

Адел купи имението на Силвестър Сталоун с 8 стаи и 12 бани

Адел купи за 58 млн. $ дома на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс.

Сделката е осъществена в края на предходната година по времето, когато Слай беше в София за фотосите на екшъна " Непобедимите 4 “.

Първоначално Сталоун продаваше фамозния си дом за 110 млн. $. Имението е включено в обиколките на туристи из Лос Анджелис като една от огромните забележителности на региона.

Поради липса на интерес от евентуални купувачи, Сталоун понижи цената му на 85 млн. $, половин година по-късно тя падна на 80 млн. $ Адел, обаче го взе за 58 млн. $. Сделката към момента не е подписана, само че се чака това да стане в края на този месец.

За певицата това е втори дом в Бевърли Хилс и четвърти в региона на Ел Ей. Предишните три й костваха общо 30 млн. $ и когато ги купи, тя съобщи, че за нея Лондон е прекомерно скъпо място. Рамбо си купи имение в Палм Бийч за 35 млн. $ и се реалокира да живее там, където е комшия на Джон Бон Джоуви, Род Стюарт и Хауърд Стърн.

Домът, който в този момент Адел взе от Сталоун, бе прочут като Къщата на Роки. Той купи най-голямото имение в Бевърли Парк през 1997 година То бе обзаведено от дамата на Слай – модела и актриса Дженифър Флавин.

Дворът е 3,6 акра. Застроената повърхност е 1727 кв.м. В нея има 8 спални и 12 бани. Освен това има ултрамодерен киносалон, фитнес зала, сауна, парна баня, салон за пушене на пури, студио за изобразяване, бар, инфинити басейн, двуетажна къща за посетители.

Дворът е цялостен със статуи, такива има и на всички места из стаите, като те са най-вече свързани с кинотворчеството на Сталоун.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР