ADATA Technology обяви пазарния дебют на новите си външни хард

...
ADATA Technology обяви пазарния дебют на новите си външни хард
Коментари Харесай

ADATA анонсира нови външни хард дискове

ADATA Technology разгласи пазарния дебют на новите си външни хард дискове, отличаващи се с висока степен на устойчивост и огромен потенциал.
ADATA HD680
Разполагащият с 2TB размер HD680 дава сигурна отбрана с помощта на своята трислойна структура, която му разрешава да отговори на военния стандарт за отбрана MIL-STD-810G 516.6. Външният силиконов кейс защищава при удари и изпускане до момента в който междинната част играе ролята на буфер и пази меката обвивка, в която е подложен самият диск. Дизайнът на устройството е конструиран по този начин, че то може да издържи на изпускане до 1,22 метра височина, а антишоковите датчици уведомяват потребителите посредством LED индикация в обстановки на активиране. Моделът разполага и с 256-битово AES криптиране за отбрана на съхраняваните пароли и сензитивна информация. HD680 ще се предлага в черен, наследник и жълт цвят, а дизайнът е с включен комфортен непряк улей за предпазване на отделящия се USB кабел.


ADATA HV320
Вторият модел, който ADATA анонсира, се отличава с тъничък профил с дебелина от 10,7 мм и грациозен дизайн с избор сред три цветови разновидността. HV320 ще се предлага с потенциал от 1TB, 2TB, 4TB и 5TB. Моделът също разполага с включено 256-битово AES криптиране.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР