Адам Сандлър сподели, че се чувства добре след операция на

...
Адам Сандлър сподели, че се чувства добре след операция на
Коментари Харесай

Адам Сандлър разказа как се чувства след операцията

Адам Сандлър показа, че се усеща добре след интервенция на тазобедрената става. Въпреки това звездата от " Щастливият Гилмор " признава, че интервенцията го е предиздвикала да се почувства остарял.

" Болезнено е единствено да го кажеш на глас ", споделя шеговито 56-годишният Сандлър пред Page Six при връчването на премиите " Готъм " за 2022 година " Казвам си, че е било поради баскетбола, тъй че се усещам ненапълно здрав, само че до момента в който не можех да си вържа самичък обувката, не се усещах здрав ".

Комикът споделя, че брачната половинка му Джаки Сандлър и дъщерите им Сейди, на 16 година, и Съни, на 14 година, се редуват да му оказват помощ във всекидневието.

" Бяха благи в това отношение ", описа той, признавайки, че не всеки път е бил съвършен пациент след интервенцията при започване на септември.

" Много крещях първоначално, само че след това се успокоих ", показа артистът.

Сандлър, който стана прочут с присъединяване си в " Saturday Night Live " през 90-те години на предишния век, в последно време се насочва към по-сериозни тематики с филми като " Неподправени скъпоценности " и " Историите на Майровиц ", макар че признава, че " няма визия " по какъв начин съумява да провокира толкоз доста съпричастност към героите си.

" Просто се пробвам да усещам това, което би трябвало да усещам в дадена сцена, и това ми служи за ориентир ", изясни Сандлър пред Page Six, представени от БГНЕС.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР