Адам Хенрик вкара две минути преди края на продължението и

...
Адам Хенрик вкара две минути преди края на продължението и
Коментари Харесай

Ванкувър победи Монреал след наказателни удари

Адам Хенрик вкара две минути преди края на продължението и донесе успеха на Анахайм над Лос Анджелис с 6:5 в мач от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

" Патоците " имаха два гола задатък при 5:3 в края на втората третина, като с три асистенции се отличи Макс Комтоа, само че в последната част " кралете " съумяха да стигна до реми и да пратят мача в продължение. Там Хенрик осъществя победния гол и Анахайм влезе в победна серия с втори следващ триумф едвам за повторно този сезон.
Едмънтън се наложи с 3:2 над Отава в друга от тази нощ. Конър Макдейвид записа две асистенции за петата поредна победа на Ойлърс против " сенаторите " този сезон.

Кейлър Ямамото, Алекс Чиасон и Леон Драйсайтъл означиха головете за Едмънтън.

Евгений Дадонов и Тим Щюцле се разписаха за Отава.
Ванкувър победи Монреал с 2:1 след наказателни удари в канадското дерби. Монреал поведе с гол на Джеф Питри, само че в последната минута на постоянното време Адам Годет изравни. При дузпите единствената шайба вкара Бо Хорват и донесе трета поредна победа на Ванкувър.
Драматично се разви и мачът сред Сан Хосе и Сейнт Луис. Сан Хосе завоюва с 3:2 след продължение с надвит гол на Ивендър Кейн. В постоянното време за " акулите " се разписаха Марк-Едурар Власик и Логан Кутюр. За гостите се разписаха Нико Микола и Брейдън Шен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР