Ад в мол в Русия - загинаха три деца и

...
Ад в мол в Русия - загинаха три деца и
Коментари Харесай

Жертвите на ада в руския мол достигнаха 35 ВИДЕО

Ад в мол в Русия - починаха три деца и жена ВИДЕО

Числото на починалите в пожара в Търговския център в съветския град Кемерово доближи 35. Според неофициална информация жертвите са доста повече. По-голямата част от тях са деца.

От оперативния щаб за справяне на обстановката в града съобщифа, че починалите са 43-ма. 69 души, измежду които 40 деца са изчезнали без диря при пожара в Търговския център.

Пожарът е зародил на последния етаж, където са се намирали зали за занимания, както и киносалон. Именно там са били и множеството от откритите тела. Други са открити в зала за игри, а в коридорите пожарникарите са намерили телата на татко и наследник.

Повечето от жертвите са се оказали в огнен капан след разгръщане на пожара. Те са се намирали в киносалон, който е бил със заключени порти и на процедура не са могли да излязат, умирали са в мъка, до момента в който най-после не са се задушили. Някои от хората в ужаса си са скачали напряко от прозорците.

Тепърва ще се ревизира за какво вратите на киносалона не са били оставени отворени съгласно наредбите за сигурност. Открити са и доста други нарушавания на сигурността. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР