Ад по границите на България. Големи опашки на редица контролни

...
Ад по границите на България. Големи опашки на редица контролни
Коментари Харесай

Ад по границите. Какво се случва?


Ад по границите на България. Големи опашки на редица контролни пунктове. Интензивен е трафикът за товарни коли на гранични пунктове с Румъния на излаз от страната, оповестиха от Главната дирекция „ Гранична полиция “ – Министерство на вътрешните работи, на уеб страницата си. Информацията за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е настояща към 06:00 ч. през днешния ден.

Трафикът е натоварен за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт “Никопол “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Оряхово “ на излаз от страната. Преминаването в сектор от моста при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “ се реализира в една лента заради ремонтни действия. Участъкът е сигнализиран краткотрайно с пътни знаци, придвижването се контролира.

На границата с Гърция трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През пунктовете  „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границата със Сърбия. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

На границата с Република Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Станке Лисичково “ се правят строително-монтажни работи, по отношение на които прекосяването през граничния пункт е допустимо при съблюдаване на ограниченията за краткотрайна организация на придвижването.

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на  границата с Турция.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР