Ад е да си член на кралското семейство. Вие и

...
Ад е да си член на кралското семейство. Вие и
Коментари Харесай

`Скъпа Кейт: Единственият начин да премахнеш конспиративната култура е да кажеш истината`

Ад е да си член на кралското семейство. Вие и вашите деца живеете в позлатена клетка, охранявана от самоубийствени пъдпъдъци, оттатък която са злобните, омазняващи орди от Флийт Стрийт и необятната общност, която постоянно е още по-лоша.

Никъде не е безвредно, не- едното е обикновено и не можете даже да се подложите на огромна коремна интервенция и да бъдете оставени сами да се възстановявате без куп луди от кресло, които чуруликат, че или лъжете, или сте похитен, или заключен в мазето.

Но Намалете цялата пенлива полуда, която кралското семейство предизвика, и ще откриете хора, направени особени от извънредно необикновената роля, която им е дадена, и от време на време избират такава.

Те са доста странни спрямо множеството от нас. Те са инфантилизирани от прислужници, благосъстояние и статус и в това време са медийни циници, способни да чуят пандиза на камерата на три полета разстояние, мигновено осъзнавайки коя правна или етична уговорка е нарушена. Ето за какво е невероятно да се купи изказване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР