Activision споделиха, че ще проведат безплатен период за игра на

...
Activision споделиха, че ще проведат безплатен период за игра на
Коментари Харесай

Activision обяви безплатен период за игра на Call of Duty: Vanguard

Activision споделиха, че ще проведат безвъзмезден интервал за игра на Call of Duty: Vanguard, който ще трае от на следващия ден до 13-ти идващия месец. Предложението е за набор от карти и режими, включително и напълно нови характерности. Ако след тези две безвъзмездни седмици ви е харесала играта и си я закупите, напредъкът, който сте постигнали през това време ще бъде пренесен във вашето копие на играта.

„Пролетта най-сетне е тук и какъв по-добър метод за отпразнуване промяната на сезоните от включването в епичните мултиплейърни борби на Call of Duty: Vanguard. Поканете своите другари да се включат в екшъна с първия до момента двуседмичен безвъзмезден достъп, който включва нови и известни карти и мултиплейърни режими за Vanguard“, пишат в анонса на самодейността от Activision.

Безплатния интервал ще включва карти от втория сезон, като Casablanca и Gondola, широкомащабна задача в Алпите и напълно нова карта, в която ще би трябвало да овладеете всички карти, а също и да се възползвате от разнообразни карти в особено подбрания плейлист: обичаната на всички Shipment, както и Das Haus, Hotel Royale, Dome и Radar.

Предложението важи за всички платформи, за които е налична играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР