Acer представи мониторите Predator SpatialLabs View 27 и View Pro

...
Acer представи мониторите Predator SpatialLabs View 27 и View Pro
Коментари Харесай

Acer представи 3D-мониторите Predator SpatialLabs View 27 и View Pro 27, които не изискват носене на 3D-очила

Acer показа мониторите Predator SpatialLabs View 27 и View Pro 27, които могат да генерират триизмерно изображение, за което потребителят не е нужно да носи 3D-очила. Това може да се реализира с помощта на стереоскопичен екран със система от лещи и датчици, които наблюдават позицията на очите и главата на потребителя. Новите артикули са ориентирани към геймърите и професионалните основатели на наличие и ще бъдат налични за закупуване по-късно тази година.

Мониторът Predator SpatialLabs View 27 разполага с 27-инчов UHD-панел със 160Hz периодичност на освежаване и поддръжка на технологиите NVIDIA G-Sync и AMD FreeSync Premium. Използваният панел обезпечава оптималната бляскавост от 400 cd/m² и тъкмо цветопредаване.

За по-добро показване на 3D-съдържанието, Acer е употребявал фирмен програмен продукт. Един подобен инструмент е SpatialLabs TrueGame, който ползва лични шейдъри и драйвери за основаване на потребителски 3D-профили. Освен това е планувана и поддръжка на 3D Ultra режим, който употребява втора виртуална камера, с цел да придаде на изображението по-голяма дълбочина, позволявайки на потребителите да взаимодействат с разнообразни 3D-конфигурации.

Известно е също, че мониторът е екипиран и с патентована функционалност за авансово надъхан 3D-профил, който разрешава на геймърите елементарно да започват поддържаните TrueGame игри в 3D. Acer разгласява лист с игрите, които поддържат 3D-профили на уеб страницата си и дава обещание всеки месец да го уголемява, в това число и за AAA и класическите игри.

Predator SpatialLabs View 27 обезпечава висококачествени 3D-изображения, даже и при слаба светлина. Мониторът е оборудван с чифт 2,5 W предни високоговорители, което ви разрешава да създадете резултат на виртуален тримерен тон. В игрите, за постигането на този резултат, ще ви е нужна поддръжка на 3D Audio и Spatial Audio.

В допълнение към общоприетия модел, Acer също анонсира и Predator SpatialLabs View Pro 27, който е ориентиран към професионалните основатели и разработчици на наличие. С негова помощ можете освен да създавате триизмерно наличие, само че и да представяте работата си. Все още липсва по-подробна информация за този нов артикул.

Мониторът Acer Predator SpatialLabs View 27 ще бъде пуснат в продажба през второто тримесечие на 2024 година Желаещите да го закупят ще би трябвало да платят $1999.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР