Acer обяви най-новия си гейминг лаптоп Predator Triton Neo 16

...
Acer обяви най-новия си гейминг лаптоп Predator Triton Neo 16
Коментари Харесай

Acer представи новия Predator Triton Neo 16 с процесори Intel Core Ultra

Acer разгласи най-новия си гейминг преносим компютър Predator Triton Neo 16 (PTN16-51), планиран с процесори Intel Core Ultra със специфични благоприятни условия за AI ускоряване и графични процесори NVIDIA GeForce RTX 40 Series за още по-високоскоростни игри и креативен приложения.

Геймърите и въодушевените създатели в този момент могат да се любуват на усъвършенстван дизайн на видеоигри на 16-инчов екран със зашеметяващата 3.2K резолюция и 165 Hz периодичност на освежаване. Лаптопът има Calman-Verified екран, осигуряващ завладяващи и наситени цветове.

За да доближи своя оптимален капацитет по време на интензивна работа Predator Triton Neo 16 разполага с най-модерната система за изстудяване, съчетаваща вентилатор AeroBlade от 5-о потомство и термична паста от течен метал. Благодарение на усъвършенствания програмен продукт с изкуствен интелект PurifiedVoice 2.0 и приложението PredatorSense, основателите на наличие и буйните играчи могат да се впуснат във ураган от комплицирана връзка или ръководство. Този гейминг компютър екипиран с Windows 11 дава невероятна продуктивност, както и един месец Xbox Game Pass достъп до стотици висококачествени компютърни игри.

 

Превъзходна продуктивност и графика
Най-новият преносим компютър за игри на Acer Predator Triton Neo 16 идва с най-хубавата в класа технология и усъвършенстван набор от функционалности, с цел да отключи творчеството и да ви обезпечи водеща роля. Новите процесори Intel Core Ultra H-Series са с конфигурирани благоприятни условия с изкуствен интелект и Intel Application Optimization, които дават още по-ефективна продуктивност, равномерен геймплей и върхово преживяване. В композиция с графичен процесор за преносим компютър NVIDIA GeForce RTX 4070, който поддържа технологията NVIDIA DLSS 3.5, геймърите могат да се любуват на усъвършенствани визуализации и приложения с лъчево следене. Този валидиран от NVIDIA-Studio преносим компютър е особено основан за създатели и обезпечава бърза и гладка работа даже в най-натоварени моменти. Дава достъп до NVIDIA Studio пакет от креативен програмен продукт, както и оптималната непоклатимост и продуктивност с NVIDIA Studio Drivers.

За да бъде оценен изцяло образно усъвършенствания потенциал на това съвършено устройство, Predator Triton Neo 16 разполага с две опции за 16-инчов екран с до 3,2K резолюция при периодичност на освежаване 165 Hz и съответствие на страните 16:10. Освен това новият гейминг преносим компютър е Calman-Verified, което подсигурява изцяло реалистични цветове. Той има DCI-P3 100% цветова гама и поддържа функционалността NVIDIA Advanced Optimus и технологията NVIDIA G-SYNC за наситени нюанси. Геймърите, създателите и потребителите, които стриймват имат разполагаем усъвършенствана технология Acer Purified Voice 2.0. Благодарение на комбинацията от решения за понижаване на шума с изкуствен интелект, лъчево ориентиране, прибавянето на трети микрофон с 3D дизайн, външните гласове и звуци са блокирани, което поддържа връзката кристално чиста и ясна.

Останете спокойни, свързани и под надзор
За да изпъкне цялостния капацитет на Predator Triton Neo 16, той има усъвършенствано термично решение с 5-о потомство AeroBlade 3D вентилатор, термична паста от течен метал на процесора и векторни топлинни тръби, които са жизненоважни за въздушния поток. Контролният център на устройството се ръководи с едно допиране, с помощта на надграденото приложение Predator Sense 5.0.

Потребителите могат да избират сред четири режима на работа за игри. В допълнение могат да управляват скоростта на вентилатора и да следят продуктивността на преносимия компютър единствено с едно допиране на специфичния бутон PredatorSense.

Той разрешава персонализиране на 3-зоновото RGB осветяване на клавиатурата, която може да се персонализира съгласно желанията. За да бъде постоянно добре обвързван, Predator Triton Neo 16 е зареден с цялостна гама от портове, в това число HDMI, USB-C Thunderbolt 4 врата и читател на Micro SD карти.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР