Accept ще излязат за пореден път пред българска публика следващата

...
Accept ще излязат за пореден път пред българска публика следващата
Коментари Харесай

Метъл легенди идват в Пловдив за супер концерт на Античния

Accept ще излязат за следващ път пред българска аудитория идната година. Те идват за един специфичен концерт на 18 май в Античния спектакъл в Пловдив, който ще бъде " запечатан " за поколенията на DVD. Германците ще излязат за следващ път пред българска аудитория, първият беше в далечната 1993-та, след него статутът им на една от най-обичаните и предстоящи метъл групи у нас е непреклонен. 

Предстоящият напролет концерт дава обещание неповторимо преживяване и поради колаборацията на рокаджиите със Симфоничния оркестър на Пловдив. Те ще показват хитови метъл части от творчеството си в симфоничен аранжимент, както и подбрани типичен симофнии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент. 

Сред класиките, които почитателите ще чуят, са " Лебедово езеро " и 40-та симфония на Моцарт, както и неостаряващите рок химни Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark и други.   

Билетите са на цени от 60 до 99 лв. и към този момент са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim. Закупувайки си билет за това събитие, вие давате разрешението си да бъдете снимани, ставайки част от този концерт и DVD, разясняват от BGTSC.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР