Accent Excel Password Recovery е малка програма с големи възможности,

...
Accent Excel Password Recovery е малка програма с големи възможности,
Коментари Харесай

Accent Excel Password Recovery 7.92

Accent Excel Password Recovery е дребна стратегия с огромни благоприятни условия, която може да възвръща забравените или изгубените пароли за отваряне на Microsoft Excel таблици .

Accent Excel Password Recovery има напълно банален и елементарен интерфейс, както и контекстна помощна система, която разяснява работата на програмата и подкрепя дейностите на потребителя. Слабите пароли за отваряне на Microsoft Excel документите се демонстрират съвсем незабавно, което се изяснява с особеностите на отбраната на тези електронни таблици, само че по-дългите и комплицирани пароли изискват време, което не е дълго и е напълно задоволително.

Accent Excel Password Recovery предлага три метода за търсене на пароли: посредством речник – елементарен текстов файл, съдържащ най-известните пароли, както и разнообразни словоформи за формиране на пароли; търсене на всички разновидности посредством метода на грубата мощ и търсене посредством маска – модифициран вид на търсенето посредством груба мощ. Лиценз: Платен (Shareware) .



Официална страница
Изтегли: Accent Excel Password Recovery 7.92 (7.73 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР