АБВ ще участва в 23 избирателни района със свои представители

...
АБВ ще участва в 23 избирателни района със свои представители
Коментари Харесай

АБВ ще участва в 23 избирателни района със свои представители

АБВ ще взе участие в 23 изборни региона със свои представители в листите на коалиция " Българска социалистическа партия за България " и ще води дейна акция в цялата страна. Това разгласи водачът на АБВ на взаимна конференция с секретаря на Националния съвет на Българска социалистическа партия, зам.-председателя на АБВ Владо Маринов и ръководителя на младежката организация на партията доктор Пламена Заячка.
Петков е уверен, че АБВ, като част от коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ще даде забележим осезателен принос в акцията. " Ще бъдем правилни, точни както до момента и няма да спестим истината за никого и нищо ", добави той и посочи: " Под никого и нищо имаме поради никого и нищо ". 
Доц. Атанас Мангъров ще взе участие в акцията, само че няма да се ангажира като претендент за депутат, заяви Петков. " Вчера сме имали диалози с доцент Мангъров. Преценил е че в този момент може да бъде потребен към идеята, която АБВ отстоява, като неин покровител и участник в акцията, без да бъде безусловно претендент за депутат ", добави Петков и разяснява, че това прави присъединяване му още по-силно и още по-истинско.
Лидерът на АБВ уточни още, че с изключение на, че господин Маринов води листата в Хасково, артистът Веселин Плачков е втори в Кюстендил, господин Петър Първанов е трети в Перник, господин Христо Колев – ръководителят на софийската ни организация е на осма позиция в 24 МИР, господин Мартин Райков е трети в Шумен. Цялата информация за присъединяване на АБВ в листите ще бъде качена на уеб страницата на партията. 
Христо Проданов от Българска социалистическа партия посочи, че Българска социалистическа партия доста разчита на експертизата и фрагментите на АБВ. " Аз съм лидер на 23 МИР – най-големият изборен регион в България с най-дългата листа, където доктор Заячка е на трето място ", посочи той. " Това е сериозен знак и сигнал към българското общество, че ние освен одобряваме на съществено политическите оферти на АБВ, само че и техния кадрови капацитет, т.е. разчитаме доста на експертизата на АБВ ", сподели той.
Има всички учредения, че коалиция " Българска социалистическа партия за България " в този формат излъчва мощ, сила, не се нуждае от ненужно шоу и медийни пукотевици, в противен случай предлага политики и персони, които могат да я осъществят, уверен е водачът на АБВ.
" Това, което предлага „ Българска социалистическа партия за България “ с спомагателните задължения, които бяха взаимно поемани с други сътрудници, е нещо качествено ново и нещо, което фактически може да даде на обществото чувство за цивилен надзор върху властта, за принадлежности на властта, които са обществени и подчинени на публичния интерес ", означи той.
Този формат носи капацитетът за реализира триумф – капацитет като политическа дарба и благоприятни условия да се образува политика, като ангажимент тя да бъде осъществена, като подготвеност тя да бъде обществена и като дарба да се води институционален разговор, който да върне държавността в България, добави Петков.
Христо Проданов изрече признателност на АБВ от името на Българска социалистическа партия за градивните диалози и съобщи: " За нас огромната лява коалиция не е толкоз значима за някои от обособените политически водачи или обособените партии в лявото пространство, тя е значима за България, за българските жители, за българското общество ".
България обезверено, крещящо се нуждае от промяна на политиката, акцентира Проданов и посочи, че по-лява, по-справедлива и по-социална страна изисква обществено, заслужено и по-честно ръководство, тъй като това ръководство, което беше досега по всички отчети знаем, че беше най-корумпираното и най-крадливото.
" Подхождаме с огромно почитание и почит към сътрудниците от АБВ и считаме, че този път ще дадем опция на лява България да има опция за по-добро ръководство и за по-добро бъдещо развиване на България ", съобщи Христо Проданов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР