АБВ ще поиска спешна среща с БСП, в която да

...
АБВ ще поиска спешна среща с БСП, в която да
Коментари Харесай

АБВ иска спешно да изясни с БСП приоритетите в общата коалиция

АБВ ще изиска незабавна среща с Българска социалистическа партия, в която да бъде показано схващане за целите в общата работа на обединенията в . Това съобщи ръководителят на АБВ Румен Петков.

Партията ще предложи и експертно присъединяване в групите, които се образуват при договарянията за структуриране на парламентарно болшинство и бъдещо държавно управление.

От АБВ показват, че измежду водещите цели са правосъдната промяна, опазване на здравето, обучение, просвета и историческо завещание, енергийна сигурност, положение на локалните органи на самоуправление и взаимоотношенията ни със Северна Македония.
 Зафиров: Нинова ще води договарянията, оставката не може да бъде оттеглена
Зафиров: Нинова ще води договарянията, оставката не може да бъде оттеглена

Според зам.-председателя на Българска социалистическа партия подаването на оставката е станало рано

Петков дефинира резултата за левицата от изборите като пагубен и изрази безпокойствие от ниската изборна интензивност. Според него той се дължи на големия срив на доверие от странна на гласоподавателите, изключително предвид на безуспешната активност на предходните два парламентарни състава.

Фактът, че в огромната си степен българските жители не излязоха да гласоподават плаши , посочи той и добави, че това задължава изключително парламентарно показаните политически сили към незабавни старания за генерална смяна в атмосферата.

Петков настоя неотложно да бъде стартиран разбор на Изборния кодекс и изборните правила, тъй като с тях се правели разнообразни спекулации, които след това се заплащат от жителите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР