АБВ потвърждават подкрепата си аз президентската двойка Радев-Йотова.Потвърждаваме категорично подкрепата

...
АБВ потвърждават подкрепата си аз президентската двойка Радев-Йотова.Потвърждаваме категорично подкрепата
Коментари Харесай

АБВ потвърждават подкрепата си за президентската двойка Радев-Йотова

АБВ удостоверяват поддръжката си аз президентската двойка Радев-Йотова. " Потвърждаваме изрично поддръжката си за Радев и Йотова. Считаме, че президентът Радев и вицепрезидентът Йотова нямат опция ", съобщи водачът на АБВ и заяви, че още от понеделник са се обърнали към своите структури за съответни организационни дейности за обосноваване на жителите да гласоподават. " Отговорното държание е присъединяване в изборите и молим за поддръжка на Румен Радев и Илияна Йотова ", добави той.

Румен Петков поздрави определения за народен представител представител на АБВ и изрази убеденост, че ще е деен необходим на обществото депутат.

Владимир Маринов, който беше народен представител от АБВ и в 46-я парламент, посредством парламентарната група на Българска социалистическа партия за България, бе определен за депутат и в новото 47 Народно заседание. Той  изрази вяра, че гласоподавателите няма да останат безразлични към балотажа тази неделя и също моли за поддръжка на двойката Радев - Йотова. Изборът е доста значим - линията на изчистване от практиките, наложени последните 10 -11 години, би трябвало да бъде продължена, акцентира той.

  " Считам, че политическите сили, които декларират и започнаха към този момент преговорен развой по структуриране на болшинство, което да сформира постоянно държавно управление, ще продължат тази линия и смятам, че нямаме различен избор - рецесията в опазването на здравето, инфлацията, бюджет 2022 са на дневен ред, само че не след един месец, те са на дневен ред безусловно на следващия ден. Ако тук няма политическа воля и в случай че няма единодушие по главните тематики и цели, то казусът доста скоро ще се задълбочи в тези сфери и излизането ще е доста мъчно ", съобщи той.

Маринов уточни, че пред страната стоят задания, чието решение незабавно е от витална значимост и предизвикателство за бъдещия кабинет. Следващото Народно заседание би трябвало да работи по този начин, както скоро не е работило - на доста високи обороти и извънредно отговорно, тъй като следва приемане на тежки решения и на виновни решения, означи още Маринов.

Той сподели още, че намира за разумно да бъде формирано постоянно държавно управление с ясни цели и политики, а не с установяване на личен състав. " Не виждам проблем когато сме прецизирали по кои политики нямаме разлики, дали изпълнителят на тези политики ще се споделя Иван, Владо или Румен - въпросът е те да бъдат от изгода на българското общество ", добави Маринов. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР