АБВ няма да продължат коалиционните си взаимоотношения с БСП за

...
АБВ няма да продължат коалиционните си взаимоотношения с БСП за
Коментари Харесай

АБВ скъса с БСП, ще подкрепи "Български възход" на изборите

АБВ няма да продължат съдружните си взаимоотношения с Българска социалистическа партия за България, само че ще поддържат за предварителните избори на 2 октомври обединението на " Български напредък " на Стефан Янев. Това стана ясно от думите на водача на партията Румен Петков на конференция пред публицисти.

Различията сред АБВ и Българска социалистическа партия са две: отношението към културизацията на страната и политическата стратегия, която е разисквана и призната от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия. " За всеки естествен български жител би трябвало да е ясно, че който гласоподава за Кирил и Асен получава Наско (бившият министър на културата Атанас Атанасов), посочи Петков.

Още в първия вид на програмата АБВ предизвестили, че такава стратегия не могат да поддържат заради няколко значими казуса: погромът, който се възнамерявал да бъде осъществен в Министерство на земеделието, отношението към енергетиката и унизителната номинация на Асен Василев за министър председател.

Според Петков държавно управление можело да се образува, а България щяла да се намира в друг стадий на развиване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР