АБВ-Бургас заявява участието си в предстоящите местни избори с адв.

...
АБВ-Бургас заявява участието си в предстоящите местни избори с адв.
Коментари Харесай

АБВ издига адвокат за кмет на Бургас

АБВ-Бургас декларира присъединяване си в идните локални избори с адв. Георги Сталев като претендент за кмет и със лична листа за общински съветници, водена от първенецът Антон Коджабашев, регионален ръководител на АБВ-Бургас и сегашен общински консултант. Сталев е един от известните адвокати в морския град. Техните кандидатури са оповестени пред медиите от ръководителя на партията Румен Петков.

Георги Сталев дефинира три първи целта, възстановяване на качеството на околната среда, туризъм и взаимоотношението сред бизнес и обучение, както и намаляването на локалните налози и такси.

" На обществото е нужно чувството за правдивост. Георги носи сигурността и честността в връзките. Основно качество у него е честността и умеенето да носи отговорност ", изяснява Петков.

Георги Сталев ще бъде втори в листата за общински съветници, като тя ще бъде водена от Антон Коджабашев.

В Бургаска Област АБВ ще взе участие по следния метод: Руен - с листа за общински съветници и претендент за кмет на село Снягово; Айтос - с листа за общински съветници; Созопол - с листа за общински съветници и поддръжка за претендента на Българска социалистическа партия за кмет; Малко Търново - листа за общински съветници; Карнобат - листа за общински съветници и поддръжка за настоящия кмет Георги Димитров; Приморско - водят се диалози към кандидатура за кмет, листа за общински съветници; Средец - претендент за кмет и листа за общински съветници; Сунгурларе - листа за общински съветници; Царево - листа за общински съветници; Камено - листа за общински съветници;

/news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР