Абсурдно е цената на тока да скача с до 30%

...
Абсурдно е цената на тока да скача с до 30%
Коментари Харесай

Не трябва да има поскъпване на тока

" Абсурдно е цената на тока да скача с до 30% от 1 юли. Направихме предложение за чуване на министъра на енергетиката и на ръководителя на КЕВР за покачването на изключителното съвещание на Народно събрание на следващия ден. " Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща в Нови Искър.  
По думите й в енергетиката е цялостен безпорядък, като се стартира от корупционния контракт с „ Боташ ”, през новата технология в АЕЦ „ Козлодуй ”, износа на въглища в Сърбия и пазаруване по-късно на сила оттова.
" Сглобката и служебните кабинети разрушиха цялата енергетика, не може в този момент бедният народ да им заплаща кражбите и далаверите ”, уточни Нинова.
Тя напомни, че Българска социалистическа партия спря либерализацията на пазара на ток за семействата от 1 юли и отпадането на нощната цена.
" Искаме да има безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година и работещите млади до 26 година да бъдат освободени от налог. Доказали сме, че каквото обещаваме - изпълняваме. Ще продължим по този начин. Оценявайте ни по действително свършеното за вас, а не по голи обещания ", съобщи Нинова в Сандански.
Тя подписа съглашение със синдикатите за отстояване на почтени хонорари на работещите във висшето обучение и науката. Българска социалистическа партия поема ангажимент до 30 юни 2024 година да предприеме дейности в 50-ото Народно събрание за гарантиране осъществяването на Закона за висшето обучение и обезпечаване на средства за растеж на заплатите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР