Абсурдно е да се говори за импийчмънт за човек пряко

...
Абсурдно е да се говори за импийчмънт за човек пряко
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Абсурдно е да се говори за импийчмънт

" Абсурдно е да се приказва за импийчмънт за човек директно определен от народа, както и е неуместно този човек, който има цялото доверие на обществото за обединител да приказва като партиен водач и да не хареса нищо, което се е случило до този миг в България, с изключение на служебните държавни управления. Ние пък не харесвахме служебните държавни управления. "

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, разяснява офанзивите на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи и претендент за партиен водач Делян Пеевски против президента Румен Радев.

Борисов не разяснява в детайлности обвиняванията на колегата си в управлението към президента. Предположи единствено, че те имат връзка с идния конгрес на Движение за права и свободи по желание на водачество, откакто Пеевски първо бе любимецът на Ахмед Доган, а след това се оказа, че почетният ръководител упорства за двама съпредседатели - Пеевски и депутатът Джевдет Чакъров.

Лидерът на ГЕРБ, който е и създател на фразата " пътят на Копринката ", през днешния ден отново бе сбит по тематиката (след с дни безмълвие от негова страна):

" Аз постоянно съм употребил алегории, когато съм приказвал за " пътя на Копринката ". Никой не се разпозна тогава и никоя медия не прояви интерес към тази аллегория. Не виждам никакъв смисъл да разясня войната сред водачи на политически партии " - съобщи, причислявайки очевидно и президента към партийните водачи.

Но обърна внимание на вчерашните думи на вицепрезидента Илияна Йотова - че офанзивите по Радев били, тъй като отклонил покана да взе участие в " сглобката ".

" За мен персонално е забавно, защото аз не съм отправял такава оферта, да попитате водачите от " сглобката " кой е отправял такава оферта ", съобщи Борисов.

На увещание, че през вчерашния ден съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев отхвърли това да е Политическа партия, водачът на ГЕРБ уточни:

" Г-жа Йотова едва ли си го е изсмукала от пръстите. "

" Освен това, мисля че за тези три години безпорядък, безспорна обърканост в България, лепенето на етикети докара до тотално смразяване на хората. В момента в Българрия просто няма водач без да му е залепен, дали подобаващ или не, етикет и това продължава със ужасно старание. Какво би било, тъй като действително винаги е прозирало по време на избори, зад кого стои президентът Радев. Когато Кирил и Асен са на един афиш с него, мъчно е да се скрие взаимната поддръжка " - загатна Борисов.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР